Welkom bij Dancamps Kolding

Vakantiewoning

Geniet van uw vakantie in een van onze Scandinavische vakantiewoningen. 

Ontdek Kolding

Naar een concert of sportevenement? U kunt dichtbij overnachten. Bekijk de mogelijkheden.

Activiteiten

U hebt gratis toegang tot het overdekte waterpark Slotssøbadet (bij minimaal 2 nachten)

Kamperen bij een stad

Op Dancamps Kolding kunt u genieten van een echte stedentrip. De camping ligt namelijk slechts 3 kilometer van het centrum van Kolding met zijn gezellige straatjes en het mooie binnenzwembad Slotssøbadet. Op ongeveer een uurtje rijden vanaf de camping, vindt u verschillende leuke attracties zoals LEGOLAND®, Lalandia, safaripark Givskud Zoo, het museum van H.C. Andersen. Bezoek ook een het stadje Flensburg, net over de grens in Duitsland.

Dancamps Kolding is het perfecte startpunt om Denemarken te ontdekken. Bent u van plan om verder richting het noorden van Scandinavië te reizen? Dan is Dancamps Kolding bijzonder geschikt als  tussenstop! Door de goede bereikbaarheid, vlakbij belangrijke knooppunten, wordt de camping bezocht door kampeerders uit alle hoeken van de wereld, voor een kort of lang verblijf. Naast de praktische faciliteiten die de camping biedt, vindt u in de directe omgeving veel winkels en restaurants. 

Dancamps Kolding staat bekend om zijn vakantiehuisjes als ook om zijn mooie standplaatsen en speciale quick-stop voorziening voor campers.

We zien u graag op onze camping voor een onvergetelijke stedentrip in Kolding.

Zoek en boek

Dancamps Kolding (Østjylland)

Contact

Dancamps Kolding
Vonsildvej 19
DK-6000 kolding 

Tel: +45 7552 1388

E-mail: info@dancamps.dk